Opslagruimte

Binnen-units

Self Storage Caluvan in Boortmeerbeek biedt extra opslagruimte en meubelbewaring aan in verwarmde, propere en vochtvrije opslag units met oppervlaktes tussen 1 m² en 80 m². Onze opslagruimtes in Boortmeerbeek zijn uitsluitend toegankelijk voor geregistreerde en bevoegde personen. Camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole zorgen 24 uur / 24 uur voor een optimale veiligheid van uw goederen en meubelen.

De grote opslagruimtes van Caluvan Self Storage Boortmeerbeek bevinden zich op het gelijkvloers, de kleinere opslag units bevinden zich op het verdiep. Binnenin het gebouw zorgen brede gangen en toegangsdeuren voor een vlotte en snelle afhandeling van uw goederenverkeer. De opslag units op het verdiep zijn bereikbaar via een zeer ruime goederenlift die vlakbij de toegang gelegen is.

Onze opslagplaatsen zijn geschikt voor tal van toepassingen:

  • Tijdelijke of permanente extra opslagruimte voor bedrijven, winkels of particulieren
  • Centraal distributiepunt / opslagruimte in de regio Brussel - Mechelen - Leuven
  • De geschikte uitvalsbasis voor E-commerce-bedrijven
  • Opslagplaats voor seizoensgebonden artikelen
  • Opslag archief
  • Opslagruimte voor materialen voor regelmatig gebruik
  • Opslagruimte bij verhuis bedrijf of kantoor
  • Meubelbewaring particulieren
  • Meubelbewaring bedrijven

Laden en lossen is zowel voor grote als voor kleine hoeveelheden uiterst gemakkelijk bij CALUVAN SELF STORAGE Boortmeerbeek en kan in alle weersomstandigheden. Vrachtwagens kunnen gebruik maken van onze, met hydraulische lift uitgeruste, overdekte laad- en loskade. Bestelwagens en andere voertuigen kunnen met hun goederen eveneens terecht aan een ruime en overdekte laad- en losruimte.


Dankzij de centrale ligging in Vlaams-Brabant op de kruising Leuven-Mechelen-Vilvoorde-Brussel-Antwerpen is bedrijvencentrum CALUVAN SELF STORAGE Boortmeerbeek perfect geschikt als draaischijf voor elke onderneming en ideaal voor meubelbewaring.


Buiten-units

Ook buiten bieden wij bedrijfsruimte en parkeerruimte aan. Op onze afgebakende en beveiligde terreinen in Boortmeerbeek zijn opslag units voorzien waarin klanten goederen kunnen stallen die niet gevoelig zijn aan de weersomstandigheden. Brede verharde op- en afritten rondom het gebouw zorgen ervoor dat alle materialen tot vlakbij de opslagruimtes kunnen gebracht worden, ongeacht de aard van de materialen.

De opslagplaatsen zijn uitsluitend toegankelijk voor geregistreerde en bevoegde personen. Camerabewaking en toegangscontrole zorgen voor een optimale veiligheid van uw goederen.

  • De overeenkomsten voor opslagruimte en meubelbewaring worden per kalendermaand automatisch verlengd totdat CALUVAN SELF STORAGE Boortmeerbeek van u een schriftelijke opzegging ontvangt. Bij het afsluiten van de overeenkomst betaalt u het bedrag voor de eerste periode (maand) en een waarborgsom contant, met overschrijving of met bankcontact of creditkaart in ons kantoor in Boortmeerbeek. Vanaf dan betaalt u via overschrijving telkens ten laatste één week voor de aanvang van een nieuwe maand.

U kan schriftelijk per brief, fax of per e-mail uw opslagruimte opzeggen, ten laatste 14 dagen voor het einde van de periode. De opslag unit of ruimte voor meubelbewaring moet leeg en proper opgeleverd worden, daarna wordt uw borg teruggestort.


NIET TOEGESTAAN

De opslag van gevaarlijke goederen en het uitvoeren van werkzaamheden zijn om veiligheidsredenen niet toegestaan in onze units. Ontvlambare, gevaarlijke of oplosbare (chemische) producten inclusief alle gevaarlijke bereidingen en stoffen zoals in art 723 bis (ARAB) zijn verboden alsook bederfelijke levensmiddelen en levende of illegale goederen. Alvorens tot een overeenkomst over te gaan dient CALUVAN SELF STORAGE Boortmeerbeek volledig ingelicht te zijn over de aanwezige producten.